HP Z Turbo Drive
Quad Pro
Reducer opstartstiden, beregningen og grafiksvartiderne (selv med 4K video).
Revolutionér HP Z-arbejdsstationens håndtering af store filer ved hjælp af HP Z Turbo Drive Quad Pro, som er en bemærkelsesværdig økonomisk og innovativ PCIe-baseret SSD-lagringsløsning.

Takket være denne innovative løsning får du op til dobbelt så stor lagringsydeevne til en pris, der svarer til nutidens standard-SATA SSD. Koncentrer ydeevnen – det er let at kombinere HP Z Turbo Drive Quad Pro med drev med større kapacitet.

Oplev færre flaskehalse ved at slutte direkte til PCIe-infrastrukturen. HP Z Turbo Drive Quad Pro passer til alle aktuelle platforme til skrivebordsarbejdsstationer, herunder Z230, Z420, Z620, og Z820.
HP RGS 7 (E-LTU/E-Media)
Med HP Remote Graphics Software (RGS) får du adgang til arbejdsstationen eller serverbaserede programmer med masser af grafik
Dermed kan du samarbejde eksternt i realtid via en hvilken som helst pc, tynd klient eller Windows-tablet-pc.

Få ultrahurtig ydeevne og svartid mage til arbejdsstationen samt understøttelse af 3D-grafik til de nyeste versioner af Open GL og Direct X. Sænk kravet til båndbredde, som er nødvendigt til HP RGS-forbindelser med avanceret videokomprimering.

Samarbejd i realtid ved at streame skrivebordet fra en arbejdsstation til flere kolleger og enheder, og giv skrivebeskyttet adgang eller fuld interaktiv kontrol til andre medarbejdere. Du kan også gøre det omvendte og konfigurere en kommando-og-kontrol-station ved at streame flere eksterne arbejdsstationer til én pc.

Gør svip til genvejstaster og knibebevægelser til zoom. Gør hele skærmen til en retningsknap med et virtuelt museikon, og få nøjagtig styring og markering. Takket være de avancerede funktioner til berøringsgenkendelse på HP RGS 7 er det nemt at udføre rigtigt arbejde med arbejdsstationsprogrammer på Windows 8-tablet-pc'en. Du kan nemt gøre Windows 7-programmerne i stand til at genkende Windows 8-bevægelser.

Få betydelig bedre billedhastighed og hurtige svartider, når der tilsluttes via dårlige netværk med bred udstrækning eller trådløst netværk med HP Velocity 2.1, som er indbygget i HP RGS 7.1
HP Performance Advisor
- din egen Workstation Guru!
Hvordan virker det?
HP Performance Advisor bruger en Windows-baseret interface, der fokuserer på tre nøgleområder, for nem navigation af specifikke problemer med ydeevnen:
 • Din computer: Konfigurerer computeren og du får hurtigt en grundig og præcis forståelse af systemets ressourcer og indstillinger.
 • Softwaren: indstiller din software ved hjælp af tips og råd indsamlet af HPs team af applikationsingeniører, der arbejder med software partnere hver dag for at hjælpe dig med at få det bedste ydeevne og pålidelighed fra dine programmer.
 • Din Performance: Overvåger din præstation, viser hvordan systemet håndterer din arbejdsbyrde, og forudser hvad der kan være nødvendigt at ændre på, efterhånden som din arbejdsbyrde udvikler sig.
Hvad betyder det for dig?
 • Hjælper dig tune dit system for maksimal applikation ydeevne
 • Giver en konsolideret hardware og applikation rapport
 • Opdateringer automatisk, så du altid arbejder med den nyeste version
 • Øger ydeevne, produktivitet og stabilitet
 • Hjælper dig vælge de bedst mulige drivere til hver enkelt applikation
 • Kræver minimal vedligeholdelse
 • Leverer optimerede løsninger til benchmarks
 • Forenkler fremtidig reference og supportopkald
 • Giver en hurtig, nem udsigt over konfigurationer og online tekniske specifikationer for ethvert system
© Alle rettigheder forbeholdt - ALSO A/S
Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte og udgåede varer samt ændringer i tekniske data.